Rotan hanglampen

 <a href=Ik Hout ervan. “>

Rotan hanglampen

De rotan hanglamp is gemaakt van in elkaar geweven golvende strengen riet. Ze zijn elektrisch veilig en kunnen buiten de VS worden gebruikt als de juiste spanningsomvormer aanwezig is. Ze hebben een bohemien, grillige uitstraling en zijn gemakkelijk verstelbaar. Deze lampen zijn de perfecte lichtaccenten voor een tuinhuis, keuken of serre. Dit veelzijdige materiaal is ook een uitstekende keuze voor gebruik binnen en buiten, omdat het prachtig past bij elke stijl en elk interieur.

Of het nu een hanglamp boven je eettafel is of een nachtkastje, rotan kan een kamer transformeren. Er zijn verschillende soorten rotan hanglampen beschikbaar voor elke stijl of elk budget. Een daarvan is de Laura Kirar Golden Drum Rattan Hanglamp. Het heeft een ingewikkeld ontwerp en een gouden afwerking. De andere is een geweven zwarte ring van zes rotanballen, die elke kamer een vleugje kleur geeft.

Rotan hanglampen zijn er in verschillende maten. Kleinere zijn minder duur dan grotere, en ze kunnen in verschillende interieurontwerpen worden gebruikt. Een rotan hanger kan zowel in de hal als in de eetkamer worden gebruikt. Grotere hangers kunnen gebruikt worden in grotere ruimtes, zoals een foyer. Dit materiaal is duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor huizen in kustgebieden. Naast mooi is rotan milieuvriendelijk en overal te plaatsen.

Klik op deze link: https://ikhoutervan.nl/